понеділок, 1 жовтня 2007 р.

десятка прикольних сайтів про чай

teatip

http://teatips.ru/

бібліотека чаю, клуб однодумців та вся фігня. Найцікавіше – чайові новини. Але не за два століття. Лише 2005 – 2007 рік. Автори радять «розгрібати» самим, або читати по заголовках.

http://www.tea.co.uk/

Tea - the world's favourite drink! For the fascinating history of tea, tea facts, information on tea businesses, tea and education and the best places to enjoy a cup of tea - look no further. Why not also try our new Tea Masterclass and learn everything you ever needed to know about tea - and get your Tea Master certificate.

teaspirit

http://www.teaspirit.com/

Чайна галерея. Це коли чає люби втомлюються від читання попередніх енциклопедичних загонів, можуть десь тут відпочити.

http://www.samovar.holm.ru/

ви чай з чого попиваєте? Все з чашки та з чашки. А окріп звідки береться? З електрочайника… Тим, хто ностальгує за російськими традиціями, або збирається в Тулу – присвячується. Пряників тут немає, але самоварів – повно.

http://www.tea.ru/

а тут любителі російських традицій поглиблять свої знання зі способів заварювання чаю.

http://teaexpress.ru/

чайний магазин. Можна зареєструватися і купувати, не виходячи з дому. Я раджу все ж таки з дому виходити, бо комп не те що людину (бодай продавця) не замінить, а й зруйнує сприйняття цієї людини. А сайт цей все ж корисний, бо можна використати як приклад, і швиденько налабати свій.

tea7

http://www.holymtn.com/

тут можна почитати про внесок чаю до здорового життя, походити по музею. Та й на ієрогліфи подивитись приємно 

http://gastromag.ru/

відомий журнальчик, де купа рецептів «до чаю», бо ж для багатьох чай – це лише додаток до чогось смачненького.

palace

http://www.teapalace.com/

хтось ностальгує за самоварами, хтось за чимось власним та прихованим, а я – за лондоном. Тому, якщо ви вже читаєте тут мій блогичьок, то приєднуйтесь. Зрештою, саме лондон почав нас поїти чайком на роботі – бо про імпортував чай в пакетиках. Майже всі ми таким вже нехтуєм, та й в лондоні не лише ліптонахмад…

cerem

http://www.zeremonia.ru/

і на завершення нашої 10-ки – чи то справді кайфова, чи то прозаїчно попсова (це хто як використовує) чайна церемонія. Приклад тут.

1 коментар:

Анонім сказав...

marlboro scenarios filename planurgent photocopy weighted jksdm kannikar reference whiteboards slashdot
lolikneri havaqatsu